MasterChef: Po kuhanju v skrbeh za Anžeta

Foto: Pop TV
Foto: Pop TV
Prvi finalistki šova MasterChef Slovenija je bilo zanj hudo.
Oglej si celoten članek

Sinoči je bilo v MasterChef kuhinji zelo napeto. Anže, Špela in Bojan so se namreč potegovali za mesto v finalu. Vsi so se borili do zadnjih atomov moči … Dobesedno. Po kuhanju, pripraviti so morali glavno jed in sladico za devet ljudi, se je Anže namreč zgrudil.

"Ko smo šli ven, je Anže počepnil. Malo smo se pogovarjali, nato je vstal in se zvrnil. Njegovo telo očitno ni dohitevalo teh dogodkov in občutkov. Hudo mi je bilo,“ je povedala Sanja, ki se je v finale letošnje sezone uvrstila že pretekli teden.

"Sam sem kriv. Rekel sem si, ne boš zdaj pil, ker vsaka sekunda šteje. Pod pritiskom smo že več kot dva meseca. Če se je že moralo zgoditi, je pomembno le to, da se ni zgodilo med kuhanjem,“ je po incidentu povedal borbeni Anže, ki je s svojima kreacijama prepričal sodnike in se uvrstil v finale.

sabotaža MasterChef: Je šlo za sabotažo tekmovalke?

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 18:11 20. Junij 2019.

    Anze je zmagal v finalu,je moj sosed

  • 08:39 20. Junij 2019.

    Važn da je retardiran tišlarček na zadnji stopnici fuknu na prostaški gobec...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.