Magazin > VIP
7789 ogledov

MasterChef: Je šlo za sabotažo tekmovalke?

masterchef
Tekmovalka na robu solza.

Polfinalistom, Špeli, Anžetu in Bojanu, so v sinočnji oddaji šova MasterChef pomagali izpadli tekmovalci. Anžetu je na pomoč priskočil Maj, Špeli Tomaž, Bojanu pa Klemen. Kdo bo pomagal komu, je odločil žreb.

Špela si je želela Tomaževe pomoči, na koncu dneva pa ji je bilo žal, da se ji je želja izpolnila.

Tekmovalci so morali pripraviti glavno jed in sladico za devet oseb. Špela se je odločila za "slovenski" krožnik - ocvrto piščančje bedro, tortico iz praženega krompirja in hrenove jabolčne omake, ajdovo kremo z rozinami in solatko iz pečene rdeče pese s pistacijo. Za sladico je gostom postregla s profiteroli, polnjenimi z ganašem iz bučnega olja.

Začelo se je mirno – celo premirno. Karim je Špelo opozoril, da Tomaž predolgo čisti piščančja bedra. Špele to sprva ni motilo, celo govorila je, da imata čas, na koncu pa je spoznala, da ima Karim res prav. Sanja, prva finalistka šova, ki je dogajanje spremljala z balkona, je opazila, da Špela situacije nima pod nadzorom in da je Tomaž ne uboga. Ko mu je Špela naročila, naj čebulo nareže na kolobarje, jo je on narezal na koščke. Poleg tega je na drugačen način pripravil drobtine, ki jih je na koncu celo zmanjkalo.

Špela je opazila, da je njen pomočnik ne uboga, zaradi česar je bila na robu obupa. "Ne morem verjeti, res ne. Imam občutek, da se ni trudil po najboljših močeh. V preteklosti sva imela nekaj borb, na koncu pa sem imela občutek, da se dobro razumeva, zato me je to na koncu kar prizadelo,“ je povedala tekmovalka in dodala, da mu bo "enkrat je**** vse po spisku“. Na koncu pa je Špela za napake prevzela odgovornost. Kot vodja bi morala imeti situacijo pod nadzorom, je povedala.

Karima je sicer najbolj skrbelo to, da bedrca ne bodo dovolj pečena, na koncu pa je bila za Sanjo usodna sol. "Rekla mi je, naj dobro solim, in sem," je povedal Tomaž, ki je skrbel za začinjenost in ki je v šovu izjavil, da finale privošči Bojanu.

Pri sladicah je Špela Tomaža nagnala stran. "Ne boš mi še tega zaj****,“ je povedala v kamero. A tudi profiteroli niso bili popolni, kar pomeni, da je morala mlada mamica odložiti predpasnik.

V finale se je uvrstil Anže.

Anže Kuplenik drama Magazin MasterChef: Po kuhanju v skrbeh za Anžeta
Nova knjižna uspešnica: Žena ima vedno prav
Komentarjev 3
  • tone80 07:51 22.junij 2019.

    Zdaj se sama sebi smili? Če je pa nesposobna za delo. Ko bi kuhlo tako vtela kot jezik in hinavčino bi prišla dalje, ne pa se je samo šlepala odzadaj. Sram te naj bo...poglej si malo za nazaj kako si ...prikaži več se obnašala......Jaz te ne bi imel doma, da bi svinjam zmetavala gnoj.....

  • mizimazi 09:27 20.junij 2019.

    za kuharco glih ni...je pa dobra za fukat...