MasterChef: Tega ni naredil še nihče, sledila je takojšnja izključitev iz šova

Foto: POP TV
Foto: POP TV
"Mateja, snemi predpasnik in zapusti Masterchef kuhinjo,“ je bil jasen Bine Volčič.
Oglej si celoten članek

Mateja Ulaga se je na izločitvenem testu zoperstavila pravilom. Tekmovalci so morali pripraviti jed iz mletega mesa, česar Mateja ni storila. Naredila je veganske polpete iz rdeče pese, korenčka in pire. "Z mesom ne želim delati in ne delam že 18 let in nimam nobene želje, da bi še kdaj, ker ne podpiram, na kakšen nečloveški način redijo živali. In potem človek to poje,“ je bila jasna tekmovalka. "Spoštujem tvojo odločitev, ti pa moraš spoštovati tekmovanje, v katerega si prišla," je povedal Luka Jezeršek, Karim Merdjadi pa ji je položil na srce, naj še enkrat premisli.

Mateja je vztrajala pri svoji odločitvi, ki je bila zanjo usodna. Bine Volčič je bil nad jedjo navdušen, a jo je žirija kljub temu izločila, ker ni upoštevala pravil. "Kljub temu da si pripravila res dober krožnik, nisi delala tega, kar je naloga zahtevala. Oba veva, kaj to pomeni. Mateja, snemi predpasnik in zapusti Masterchef kuhinjo,“ je bil jasen Bine.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 15

  • 11:50 2. Maj 2019.

    Hvala, Mateja! <3

  • 00:06 30. April 2019.

    Fullmer, ne, ni tako. To je isto, kot če bi se na splošno tekmovanje prijavil kot električni avto in bi …

  • 10:39 28. April 2019.

    Kako ona kliče otroke na kosilo? "Otroci, takoj pridite na kosilo, sicer vsm bo uvenelo!".

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.