Magazin > VIP
68661 ogledov

MasterChef: Tega ni naredil še nihče, sledila je takojšnja izključitev iz šova

mateja POP TV
"Mateja, snemi predpasnik in zapusti Masterchef kuhinjo,“ je bil jasen Bine Volčič.

Mateja Ulaga se je na izločitvenem testu zoperstavila pravilom. Tekmovalci so morali pripraviti jed iz mletega mesa, česar Mateja ni storila. Naredila je veganske polpete iz rdeče pese, korenčka in pire. "Z mesom ne želim delati in ne delam že 18 let in nimam nobene želje, da bi še kdaj, ker ne podpiram, na kakšen nečloveški način redijo živali. In potem človek to poje,“ je bila jasna tekmovalka. "Spoštujem tvojo odločitev, ti pa moraš spoštovati tekmovanje, v katerega si prišla," je povedal Luka Jezeršek, Karim Merdjadi pa ji je položil na srce, naj še enkrat premisli.

Mateja je vztrajala pri svoji odločitvi, ki je bila zanjo usodna. Bine Volčič je bil nad jedjo navdušen, a jo je žirija kljub temu izločila, ker ni upoštevala pravil. "Kljub temu da si pripravila res dober krožnik, nisi delala tega, kar je naloga zahtevala. Oba veva, kaj to pomeni. Mateja, snemi predpasnik in zapusti Masterchef kuhinjo,“ je bil jasen Bine.

Komentarjev 15
  • Igor Đukanović 11:50 02.maj 2019.

    Hvala, Mateja! <3

  • patrice 00:06 30.april 2019.

    Fullmer, ne, ni tako. To je isto, kot če bi se na splošno tekmovanje prijavil kot električni avto in bi bil, ne glede na uspešnost diskvalificiran zaradi tega dejstva.

  • Andrej Šetina 10:39 28.april 2019.

    Kako ona kliče otroke na kosilo? "Otroci, takoj pridite na kosilo, sicer vsm bo uvenelo!".