Mateja Škraba osvojila Vogue

Foto: Mark Kucler Mateja Škraba, Frachella Foto: Frachella Frachella Foto: Frachella Frachella Foto: Frachella Frachella
Slovenska oblikovalka Mateja Škraba s svojo znamko nahrbtnikov in torbic Frachella s svetlobno hitrostjo prodira na tuje trge. Med drugim je njene izdelke opazil tudi britanski Vogue, svetovna modna revijalna biblija.
Oglej si celoten članek

Foto: Osebni arhiv Frachella "V omari naredite prostor za nov dodatek, Frachellin nahrbtnik KATN. Mehak, prostoren dodatek, ročno narejen iz črnega umetnega usnja z detajlom v obliki trikotnega metalnega loga znamke," svetuje britanska različica najbolj znane modne revije na svetu, Vogue.

"Vogue me je kontaktiral s ponudbo za sodelovanje. Seveda sem pograbila priložnost," pravi Mateja, ki si od objave obeta večjo prepoznavnost in prodor na tuji trg. A to ni edini uspeh, oblikovalke in podjetnice, katere nahrbtniki in torbice so med modnimi poznavalkami vse bolj priljubljeni. "Pred kratkim sem dobila investitorja, s katerim sva odprla Frachella d.o.o. Zadeva postaja resna, cilji in želje še večje. Vsekakor je fokus na tujino, poleg tega pa seveda tudi sodelovanje z Mateio Kogoj pod znamko GiaKiara, s katero skupaj ustvarjava kopalke, in trenutno še sveže sodelovanje z Živo Javeršek, ki ustvarja pod znamko Viva's project," dodaja ustvarjalka.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.