Matthew Perry: Promocijski video šokiral oboževalce serije Prijatelji

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Oboževalce zaskrbelo za zvezdnika, ki je v preteklosti priznal odvisnost od drog in alkohola.
Oglej si celoten članek

Kot je znano, je Warner Bros spet združil šest najbolj znanih prijateljev sveta – Phoebe, Rachel, Rossa, Joeyja, Monico in Chandlerja. Slednjega v TV hitu igra Matthew Perry, o katerem se je v preteklosti veliko pisalo, a žal iz napačnih razlogov. 51-letnik je namreč imel težave z drogami, zdravili in alkoholom.

Veliko prahu je zaradi njega sedaj dvignil promocijski video za nadaljevanje Prijateljev. Ko je Matt, ki je bil videti odsoten, odgovarjal na vprašanje, ali je pred leti s prizorišča snemanja odtujil kakšen spominček, je bil njegov govor nerazločen.

Magazin Matthew Perry: Nekdanja ljubimka razkriva, kako nizko je padel zvezdnik

Njegove oboževalce je zaskrbelo. "Ravnokar sem videl intervju. Ne morem verjeti, kakšen je Matthew Perry. Resno, zabolelo me je srce,“ je zapisal komentator na spletu, nekdo drug pa je pripomnil: "Na smrt me je strah zanj.“ "Boli me, da ga vidim v tem stanju. Ni videti priseben, gleda v prazno, govori počasi,“ se glasi še en komentar zaskrbljenega oboževalca.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 22:04 20. Maj 2021.

    Tale mudel je pa za svojih 51 let pa kar precej zdelan.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.