Magazin > VIP
6249 ogledov

Matthew Perry: Nekdanja ljubimka razkriva, kako nizko je padel zvezdnik

matthew perry Profimedia
Nosečnico poslal po droge.

Kayti Edwards | Avtor: Profimedia Profimedia
Kayti Edwards, ki je nekaj časa intimno prijateljevala z zvezdnikom serije Prijatelji, Matthewom Perryjem, je v intervjuju za The Sun povedala, da je presrečna, da se je zvezdnik rešil odvisnosti od drog in da je sedaj srečen v objemu Molly Hurwitz, s katero se je pretekli teden zaročil.

Kayti dobro ve, kako hudo je bilo z igralcem pred leti, ko je celo tako nizko padel, da jo je v svojem imenu poslal po heroin in kokain. Kayti, ki je bila takrat v petem mesecu nosečnosti, mu je ustregla, saj ga je želela zavarovati. "Rekel mi je: 'Policija ne bo ustavila nosečnice. Ne skrbi.' Dogovoril se je in mi razložil: 'Ok, pojdi na ta naslov in poišči to osebo. Prišel bo ven in ti dal vrečko.' in sem se odpeljala. V vrečki so bile včasih tablete, kokain, včasih pa tudi heroin. Nikoli nisi vedel, kaj boš dobil,“ se spominja temnolaska, ki ima sicer na Perryja lepe spomine. "Duhovit je in sproščen. Z njim mi je bilo lepo.“ Kayti sicer poudarja, da ni nikoli jemala drog. "Ko pogledam nazaj, se vprašam: 'Kakšna prijateljica si bila?' Hotela sem mu pomagati. Vlival mi je slabo vest: 'Če ne greš ti, bom šel sam.' Nisem mu dovolila, ker nisem hotela, da se usede za volan in da sam tava naokoli.“ Perry ji je za te usluge dobro plačal. Včasih je dobila tudi 4000 dolarjev na dan.

Po Kaytijinih besedah so vsi, ki so delali z igralcem, vedeli, da ima težave. Pravi tudi, da so se igralci Prijateljev in tudi njegovi ožji prijatelji od njega distancirali. Takrat naj bi spoznal, da potrebuje pomoč. Perry je bil trikrat na odvajanju, prvič leta 1997, zadnjič leta 2011. "Težave, ki si jo imel 30 let, ne moreš rešiti v 28 dneh,“ je po zadnjem obisku klinike povedal Perry in priznal, da je boj z odvisnostjo zelo težek in traja celo življenje. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.