Matthew želi umreti kot njegov oče

Foto: Žurnal24 Matthew bi raje kot med tekom umrl med seksom.
Matthew McConaughey razmišlja tudi o smrti. Smrt lahko pride na več načinov, a igralec je prepričan, da je najboljši tisti, ki ga je dočakal njegov oče.
Oglej si celoten članek

In kaj je bilo tako posebnega? Podrobnosti je razkrila igralčeva 78-letna mati Kay, ki je svoje življenje opisala v knjigi I Amaze Myself. "Ob ponedeljkih sva se pogosto poslovila tako, da sva se ljubila. Nekega dne se je nenadoma zgodilo. Vedela sem, da je nekaj narobe, ker ni dal od sebe nobenega glasu. Ničesar," je smrt svojega moža med seksom opisala Kay. "To je bil najboljši način. Poskrbela sem, da je bil gol, ko so ga odpeljali, saj sem želela ponosno pokazati mojega velikega starega Jima McConaugheyja in njegov dar."

Matthew je povedal, da mu je oče vedno govoril, da si želi umreti med ljubljenjem s svojo ženo. "Upam, da je moja smrt še daleč proč, a ko se zgodi, je to izhod, ki si ga želim. A ne prehitevajmo," je sklenil Matthew.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.