Magazin > VIP
24 ogledov

Matthew želi umreti kot njegov oče

Matthew bi raje kot med tekom umrl med seksom. Žurnal24 main
Matthew McConaughey razmišlja tudi o smrti. Smrt lahko pride na več načinov, a igralec je prepričan, da je najboljši tisti, ki ga je dočakal njegov oče.

In kaj je bilo tako posebnega? Podrobnosti je razkrila igralčeva 78-letna mati Kay, ki je svoje življenje opisala v knjigi I Amaze Myself. "Ob ponedeljkih sva se pogosto poslovila tako, da sva se ljubila. Nekega dne se je nenadoma zgodilo. Vedela sem, da je nekaj narobe, ker ni dal od sebe nobenega glasu. Ničesar," je smrt svojega moža med seksom opisala Kay. "To je bil najboljši način. Poskrbela sem, da je bil gol, ko so ga odpeljali, saj sem želela ponosno pokazati mojega velikega starega Jima McConaugheyja in njegov dar."

Matthew je povedal, da mu je oče vedno govoril, da si želi umreti med ljubljenjem s svojo ženo. "Upam, da je moja smrt še daleč proč, a ko se zgodi, je to izhod, ki si ga želim. A ne prehitevajmo," je sklenil Matthew.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.