Med Ashtonom in Milo počilo zaradi Demi

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Mili ni vseeno, da se je Ashton znašel pod obtožbami bivše.
Oglej si celoten članek

Kot poročajo tuji mediji, je vsa drama, ki jo je Demi Moore povzročila z objavo svoje biografije, v kateri je razkrila tudi umazane podrobnosti z bivšim možem Ashtonom Kutcherjem, načelo tudi njegov sedanji zakon z igralko Milo Kunis.

Demi je v knjigi namreč razkrila, da je začela piti ravno zaradi zakonskih težav z Ashtonom, da je privolila v trojčka, ker je želela izpasti "moderna", in povedala, kako jo je igralec prevaral. Mila naj bi bila nad razkritji šokirana, z možem pa sta v eni izmed restavracij na Beverly Hillsu po poročanju očividcev "zastrupila ozračje s slabo voljo".  Kljub temu da Mila soprogu stoji ob strani, je besna na Demi in razkritja, saj si ne želi, da bi njeni otroci nekoč prebrali, kako grozen človek je njihov oče. Mila in Ashton imata namreč sina in hči. Igralka si le želi, da bi vse skupaj čim prej minilo. 

Kunisova dogajanja ni javno komentirala, se je pa zato na Twitterju oglasil Ashton. "Ravno sem želel pritisniti gumb in poslati zelo oster tweet. Nato sem pogledal sina, hčerko in ženo ter ga izbrisal,“ je zapisal in kasneje dodal še zapis, da je življenje dobro, telefonsko številko, kamor mu lahko pišete, če želite izvedeti resnico, ter namignil, da to ni resnica.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 17:41 12. Oktober 2019.

    Ta Demi je ena zdraharka po tolikih letih še ne da miru ,pa kaj saj ni nor , da bo …

  • 12:15 12. Oktober 2019.

    A Mili ni prišlo na misel, da Demi še po tolikih letih ni oprostila da jo je dec pustil. To …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.