Magazin > VIP
13847 ogledov

Med Ashtonom in Milo počilo zaradi Demi

Mila Kunis Profimedia
Mili ni vseeno, da se je Ashton znašel pod obtožbami bivše.

Kot poročajo tuji mediji, je vsa drama, ki jo je Demi Moore povzročila z objavo svoje biografije, v kateri je razkrila tudi umazane podrobnosti z bivšim možem Ashtonom Kutcherjem, načelo tudi njegov sedanji zakon z igralko Milo Kunis.

Demi je v knjigi namreč razkrila, da je začela piti ravno zaradi zakonskih težav z Ashtonom, da je privolila v trojčka, ker je želela izpasti "moderna", in povedala, kako jo je igralec prevaral. Mila naj bi bila nad razkritji šokirana, z možem pa sta v eni izmed restavracij na Beverly Hillsu po poročanju očividcev "zastrupila ozračje s slabo voljo".  Kljub temu da Mila soprogu stoji ob strani, je besna na Demi in razkritja, saj si ne želi, da bi njeni otroci nekoč prebrali, kako grozen človek je njihov oče. Mila in Ashton imata namreč sina in hči. Igralka si le želi, da bi vse skupaj čim prej minilo. 

Kunisova dogajanja ni javno komentirala, se je pa zato na Twitterju oglasil Ashton. "Ravno sem želel pritisniti gumb in poslati zelo oster tweet. Nato sem pogledal sina, hčerko in ženo ter ga izbrisal,“ je zapisal in kasneje dodal še zapis, da je življenje dobro, telefonsko številko, kamor mu lahko pišete, če želite izvedeti resnico, ter namignil, da to ni resnica.

Komentarjev 4
  • Tatjana Ha 17:41 12.oktober 2019.

    Ta Demi je ena zdraharka po tolikih letih še ne da miru ,pa kaj saj ni nor , da bo gledu to staro , če ima mlade.

  • leonardo 12:15 12.oktober 2019.

    A Mili ni prišlo na misel, da Demi še po tolikih letih ni oprostila da jo je dec pustil. To je pa babja skrnoba. Ni hujše zamere kot jo lahko goji zapuščena ženska. Naj se požvižga, če je pametna, ker Demi sigurno ni.