Magazin > VIP
14078 ogledov

Tako se je Ashton Kutcher odzval na obtožbe Demi Moore

Demi Moore Ashton Kutcher Flynet
Pustil celo svojo telefonsko številko ...

Demi Moore v svoji avtobiografiji Inside Out tudi o zakonu z Ashtonom Kutcherjem, s katerim je bila poročena od leta 2005 do leta 2013. Igralka je razkrila zelo zasebne stvari iz njunega zakonskega življenja in tako šokantne, da je cel svet čakal, kako se bo na to odzval 15 let mlajši igralec.

Demi je med drugim v knjigi zapisala, da ji je Ashton predlagal trojčka, v katerega je privolila samo zato, da bi mu ugodila in da bi bila videti zabavna, čeprav ji do tega v resnici ni bilo in se dejanja sramuje še danes. Povedala je, da so se s to odločitvijo zelo razrahljale meje v njunem zakonu, Ashtonu pa naj bi bila to tudi nekakšna zelena luč, da je soprogo kasneje prevaral. 

Čeprav bi marsikdo pričakoval, da bo njegova reakcija burna, da se bo branil ali nazaj napadel nekdanjo soprogo, pa so bile njegove besede le: "Ravno sem želel pritisniti gumb in poslati zelo oster tweet. Nato sem pogledal sina, hčerko in ženo ter ga izbrisal." Igralec je kasneje dodal še zapis, da je življenje dobro, telefonsko številko, kamor mu lahko pišete, če želite izvedeti resnico, ter namignil, da to ni resnica. Kutcher je danes poročen z dolgoletno prijateljico in igralko Milo Kunis

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice