Magazin > VIP
3228 ogledov

Ashton Kutcher želel bratu darovati svoje srce

Ashton Kutcher Profimedias
Zgodbe svojega brata dvojčka dolgo ni razkril.

Malokdo ve, da ima hollywoodski zvezdnik Ashton Kutcher brata dvojčka, ki se je rodil s cerebralno paralizo in srčno napako. Ob rojstvu so mislili, da ne bo preživel. Pri trinajstih je prestal presaditev srca, Ashton pa je bil takrat prvi, ki je bratu želel darovati srce, da bi mu rešil življenje. "To je povezanost, ki se je ne da opisati. V vseh težkih situacijah sva bila vedno skupaj. Veliko čast in ljubezen čutim do nekoga, ki bi se zame tako žrtvoval. Tega se ne da opisati z besedami," je povedal Michael, ki danes v Koloradu dela kot odvetnik otrok s cerebralno paralizo.

Ashton pa je ob neki priložnosti razkril, da se je leta boril z občutkom krivde, ker z bratom nista enaka. Vpisal je celo študij biokemije, v želji, da bi našel zdravilo za Michaela, a ga ni nikoli zaključil. "Brat me je naučil, da nismo vsi enaki. Neverjetno smo si različni in vsak ima svoje zmožnosti, kaj lahko počne, kako razmišlja in kako gleda na svet okoli sebe.  A vsi imamo enako moč, da ljubimo drug drugega in tega me je naučil brat," je povedal igralec. 

Ashton Kutcher Mila Kunis Magazin Ashton in Mila sta se poročila!

Ashton Kutcher, Michael Kutcher | Avtor: Youtube Youtube

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice