Magazin > VIP
208 ogledov

Ste vedeli, da imajo ti zvezdniki dvojčke?

Ashton Kutcher, Michael Kutcher Youtube
Najbolj smo navdušeni nad bratom Vina Diesela.

Scarlett Johansson, Hunter Johansson | Avtor: Profimedias Profimedias

Igralka Scarlett Johansson ima postavnega brata dvojčka, ki je svoj čas delal za nekdanjega predsednika Združenih držav Amerike Baracka Obamo. Njen brat Hunter je tisti, ki jo je povezal z Barackom.

Ashton Kutcher ima brata dvojčka Michaela, kateremu so v rani mladosti postavili težko diagnozo – staršem so povedali, da ima Ashtonov brat cerebralno paralizo. Pri 13. letih se mu je ustavilo srce in k sreči dobil novega, presaditev mu je rešila življenje, čeprav si je tega kasneje želel vzeti.

Igalec Vin Diesel je leta 2014 objavil fotografijo Paula Walkerja, pokojnega prijatelja, ki sta se spoznala na snemanju filma Hitri in drzni, z njegovim bratom, ki mu je prav tako ime Paul. "Moja dva Paula. Čeprav sta si ona dva zelo podobna, je desni na sliki pravzaprav moj brat dvojček."

Tudi postavna Brazilka Gisele Bundchen ima sestro dvojčico, ki ji je ime Patricia. Čeprav je tudi ona lepa in postavna, nima tako rada pozornosti kot njena dvojčica, zato se je odločila, da bo raje njena menedžerka kot pa njena konkurentka.

Jon in Daniel Heder sta svojo igralsko kariero začela hkrati – že doma sta po knjigi White Fang z domačo kamero posnela 'film'. Nič čudnega, da sta se oba odločila za filmsko kariero.

gisele in patricia bundchen | Avtor: Splashnews Splashnews

Jon Heder, Daniel Heder | Avtor: Profimedias Profimedias

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.