Magazin > VIP
10029 ogledov

Demi Moore ujela 30 let mlajšega zvezdnika

Demi Moore
Ne more se jim upreti.

Še en dokaz, da so leta le številka. 55-letna igralka Demi Moore je spet ujela mlajšega. Tokrat se je zapletla s 33 let mlajšim Nickom Jonasom.

Nick Jonas | Avtor: Profimedia Profimedia
Demi in Nick sta se spoznala prek njene hčerke Rumor Willis. "Rumer dobro pozna svojo mamo in ve, da jo privlačijo mlajši moški. Glede na to, da je Nick samski in je že imel starejše ženske, se ji je zdelo, da bi se morda ujela," je povedal neimenovani vir blizu Moorjevi: "Takoj sta si bila všeč!"

Demi svoje nove zveze noče preveč izpostavljati, saj je, kot je povedal vir, pred leti, ko jo je Ashton zapustil, preveč trpela. Od njene ločitve naprej je nenehno menjala svoje moške 'prijatelje', a vedno so bili od nje mlajši več kot 15 let. Zapletla se je celo s Harryjem Mortonom, ki je pred časom hodil z njeno hčerko Rumer, piše Radar Online. "Nick je njen najmlajši do zdaj, a je eden bolj zrelih moških, s katerimi je bila. On je dokaz, da so leta le številke," je še povedal vir.

Demi je bila pred nekaj leti poročena z Ashtonom Kutcherjem, ki je bil od nje mlajši 16 let. Nick pa je prav tako znan po tem, da so mu že od nekdaj všeč starejše ženske. Bil je že v zvezi z 38-letno Kate Hudson in s 33-letno Avstralko Delto Goodrem.

Komentarjev 1
  • romy 14:50 04.januar 2018.

    Glavno da je zategnjena koža...obilo užitkov Demi

Sorodne novice