Magazin > VIP
4187 ogledov

To je Srbkinja, s katero naj bi bila Demi Moore v zvezi

Maša Mandžuka, demi moore
1/7
Ali te fotografije potrjujejo, da je Demi Moore v lezbičnem razmerju s Srbkinjo Mašo Mandžuka?

Že nekaj časa se govori, da je igralka Demi Moore svoje srce poklonili srbski stilistki Maši Mandžuka. Kot poročajo nekateri ameriški mediji, naj bi se 56-letnica preprosto naveličala moških, kar bi razložilo tudi dejstvo, da od leta 2013, ko se je ločila od Ashtona Kutcherja, ni bila v nobeni resni zvezi s predstavnikom nasprotnega spola.

Demi in Maša zveze, ki naj bi trajala že dve leti, še nista potrdili, so pa sedaj v javnost prišle fotografije, na katerih se ženski z Mašino hčerko Rumi sprehajata po Los Felizu. Na nekaterih prireditvah so ju sicer že videli skupaj, a si pred drugimi nista izkazovali nežnosti. Za roke se po besedah vira držita le, kadar sta sami.

Da je zveza resna, naj bi za Radaronline potrdil srbski novinar Aleksandar Markovič. "Demi je Mašo lani obiskala v Beogradu. V našem mestu se vsi poznajo. O njuni zvezi so vsi pisali,“ naj bi jim povedal.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.