Med obredom svatje prejeli pohujšljive fotografije neveste

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Oglej si celoten članek

Poroka Rusa Zaurbeka Sidakova, dvakratnega svetovnega prvaka v rokoborbi, se je spremenila v pravno nočno moro. Medtem ko sta mladoporočenca stala pred oltarjem, so svatje na mobilne telefone začeli dobivati fotografije njegove gole neveste in dokaze, da naj bi bila plačana spremljevalka. Svatje so to ženinu povedali šele med otvoritvenim plesom in ob umazani novici se mu je, milo rečeno, strgalo. Svojo nevesto je pred svati menda lasal, nato pa vsej 500 povabljencev poslal domov.

Mlado nevesto Madino Pliyjevo je družina takoj odpeljala v bolnišnico, njeni prijatelji pa so obtožbe zanikali, češ da prihaja iz bogate družine in da se ji ni treba prodajati. Madina naj bi bila nekoč res zaljubljena v poročenega moškega, a je bilo to razmerje že zdavnaj končano. Medtem pa viri trdijo, da je fotografije poslala žena ene izmed njenih strank.

Foto: Youtube Bizarno

Ne zamudi drugega dela šova JOONGLAA STAR.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.