Magazin > Bizarno
49028 ogledov

Med obredom svatje prejeli pohujšljive fotografije neveste

Bizarno Reševalni pas/Twitter

Poroka Rusa Zaurbeka Sidakova, dvakratnega svetovnega prvaka v rokoborbi, se je spremenila v pravno nočno moro. Medtem ko sta mladoporočenca stala pred oltarjem, so svatje na mobilne telefone začeli dobivati fotografije njegove gole neveste in dokaze, da naj bi bila plačana spremljevalka. Svatje so to ženinu povedali šele med otvoritvenim plesom in ob umazani novici se mu je, milo rečeno, strgalo. Svojo nevesto je pred svati menda lasal, nato pa vsej 500 povabljencev poslal domov.

Mlado nevesto Madino Pliyjevo je družina takoj odpeljala v bolnišnico, njeni prijatelji pa so obtožbe zanikali, češ da prihaja iz bogate družine in da se ji ni treba prodajati. Madina naj bi bila nekoč res zaljubljena v poročenega moškega, a je bilo to razmerje že zdavnaj končano. Medtem pa viri trdijo, da je fotografije poslala žena ene izmed njenih strank.

Bizarno | Avtor: Youtube Youtube

Ne zamudi drugega dela šova JOONGLAA STAR.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice