Magazin > Bizarno
5604 ogledov

Mama in hči tako podobni, da ju zamešata še soproga

Bizarno Instagram
Ups, to pa je nerodno …

60-letna Dawn Hubsher in njena 30-letna hči Cher sta si tako podobni, da jih je nekoč zamenjal celo Cherin soprog in taščo potrepljal po zadnji plati, misleč, da se je dotaknil žene. Resničnostni zvezdnici iz ZDA sta si bili podobni že od nekdaj, ko je hči prišla v najstniška leta, pa je podobnost postala neverjetna. To jima je na Instagramu prineslo veliko prepoznavnost, skupaj pa sta napisali tudi knjigo A Bond That Lasts Forever (Vez, ki traja za vedno).

"Ljudje mislijo, da sva sestri. Nekoč me je ogovoril mamin prijatelj, misleč, da sem ona. Zmotil pa se je tudi že moj soprog. Ker imava enako barvo in dolžino las in sva bili tisti dan oblečeni podobno, je moj soprog moja mamo udaril po zadnjici, saj je od zadaj izgledala kot jaz," je za Daily Mail razkrila Cher.

Čeprav je med mamo in hčerko kar trideset let razlike, pa Dawn nikakor ne izgleda kot običajna šestdesetletnica, pravi, da je skrivnost njenega mladostnega videza v "zdravi prehrani, telovadbi, spanju, skrbi za kožo in veliko popite tekočine."

Komentarjev 1
  • ode 07:45 08.avgust 2020.

    Lep par kobil.