Magazin > Bizarno
14803 ogledov

Mamma mia! To je luksuzna vila, iz katere je Slovenec vrgel hrvaško voditeljico

Vila Rok Gale
1/5
vipholidaybooker
Tedenski najem te vile znaša vrtoglavih 11 tisoč evrov.

Včeraj je v hrvaške medije prišel počitniški škandal kot ga še ni bilo in v katerega je vpleten tudi slovenski državljan. Hrvaška voditeljica Nikolina Pišek Ristović je s svojim soprogom Vidojem Ristovićem, otroci in prijatelji v kraju Kaštel Stari pri Splitu najela luksuzno počitniško vilo, ki je v lasti Ane Šabić in njenega soproga, slovenskega državljana Roka Galeta.

Ravno Gale pa naj bi med dopustom nadzoroval družino, jih snemal z varnostnimi kamerami, jih neprimerno ogovarjal, nato pa jih dva dni pred iztekom dopusta vrgel iz vile in napadel Vidoja, ko je ta želel vzeti svoje stvari. Nikolinina hči Hana je zaradi šoka celo padla v nezavest in bila odpeljana na urgenco. Naslednje jutro so policisti zadržali Vidoja, saj ga je Slovenec prijavil zaradi groženj. Gale družini iz vile še do danes naj ne bi dovolil vzeti osebnih stvari v vrednosti od 275 do 300 tisoč evrov.  Sedaj je luksuzna vila, ki si jo lahko ogledate v galeriji, in katere tedenski najem stane do 11.130 evrov, pod policijsko preiskavo.

Nikolina je za hrvaške medije že pojasnila, zakaj je imela družina na počitnicah 68 tisoč evrov gotovine, ki so je spravili v sef. Voditeljica pravi, da so nameravali položiti aro za neko nepremičnino. V hiši pa so ostale tudi njihove luksuzne ure in nakit v vrednosti dodatnih 200 tisoč evrov. Prepričana je, da gre za organiziran kriminal in nacionalistični napad, ker je poročena s Srbom. Tisti, ki zgodbo spremljajo pa pravijo, da je polna lukenj, iz obeh strani, in da gre morda celo za zavarovalniško goljufijo. 

Največji slovenski Youtube šov Joongla star je pred vrati! Ne zamudi ga!

joonglaa | Avtor:

Komentarjev 6
  • Toma 07:58 05.september 2020.

    Akvarij!

  • Avatar Pralliona
    Pralliona 01:10 12.avgust 2020.

    Dobrodošli v najboljšem erotičnem klubu --- www.Sextis.fun

  • jakec1575 18:17 11.avgust 2020.

    pol hurac mam teh skatlastih vil. vse iste do jaja. tipo pa prvoklasni kriminalac v bosni.

Sorodne novice