Popotnik
73792 ogledov

Našli restavracijo z najnižjimi cenami na hrvaški obali

Hrvaška plaža Profimedia
Restavracije z najnižjimi cenami na hrvaški obali niso našli nekje v hribih, ampak na eni najlepših plaž v Istri, v Dugi Uvali.

Novinarji spletnega portala Glas Istre so raziskali, kje v hrvaški Istri lahko turisti dobijo poceni pivo in brezalkoholne pijače. 

Turistična kmetija Slovenija Tako boste lahko izkoristili bone za turizem, veljavni bodo do ...

Kot pišejo v članku, so našli restavracijo v Istri z najnižjimi cenami na jadranski obali in tudi širše. In to ne nekje v hribih, ampak na eni najlepših plaž, v Dugi Uvala v Istri. Da bi še dodatno privabili goste v tej, za turizem zahtevni sezoni, je vodstvo hotela Duga Uvala na istoimenski plaži znotraj hotelskega kompleksa ponudilo več kot konkurenčne cene.

Hrvaška obala Covid-19 Svet Nemci: Hrvaška je novo žarišče korone

Na primer, kepica sladoleda v hotelskem gostinskem objektu stane le 5 kun (0,7 evra). Majhno pivo je mogoče kupiti za 6 kun (0,8 evra), veliko pa stane 10 kun (1,3 evra).

pivo | Avtor: Profimedias Profimedias

vročina temperatura sonce pripeka termometer Tudi rdeči alarm Svet Hrvaška v vročinskem valu, a vrhunec šele prihaja

Različni sokovi se prodajajo po ceni 5 kun (0,7 evra), palačinke in zdrave pijače pa stanejo 10 kun (1,3 evra). Za porcijo sardel je treba odšteti 20 kun (2,6 evra).

Hrvaška obala Covid-19 Svet Hrvaška: Največ novih okužb na območju, kjer letuje tudi veliko Slovencev

Le nekaj metrov stran, v restavraciji v bližini koncesionarja, ki upravlja plažo, so cene do trikrat višje. Poleg poceni pijač obiskovalce, predvsem družine z majhnimi otroki, v Dugo Uvala vabi tudi pestra ponudba za otroke. Trampolin na plaži, ki ga je postavil hotel, je na primer brezplačen za vse.

Komentarjev 3
 • Avatar nadine20
  nadine20 17:19 11.avgust 2020.

  Pozdravljeni, sem posameznik, ki ponuja posojila. Ima kapital, ki se bo uporabljal za odobritev posojil med kratkorocni in dolgorocni posamezniki od 5.000 do 5.000.000 EUR do vsi resni ljudje, odvisno od zahtevane kolicine v realne potrebe, obrestna mera je 2% ...prikaži več na leto. Kontakt: leydifinance@gmail.com To pocnem noter naslednja podrocja: - financno posojilo - Hipoteka - Naložba v posojilo - Posojilo za avto - konsolidacija dolgov - Odkup kredita - Osebno posojilo - Ste v arhivu itd. Prijavlje

 • andrej084 08:22 10.avgust 2020.

  Joj, Duga uvala, smeti, plastenke, hitra hrana,.. vse odvrženo mimo kontejnerjev, plaža neurejena, pa komu plačajo, da to piše.

 • Avatar Pattiosta
  Pattiosta 00:24 10.avgust 2020.

  Dobrodošli v najboljšem erotičnem klubu -- www.Sextis.fun