Med poroko Bubléju vdrli na dom

Foto: Žurnal24 Pevec in igralka sta se na poročni dan kljub vlomu zelo zabavala. (Foto: EPA)
Prejšnji teden se je pevec Michael Bublé poročil, med poročnim slavjem pa so mu v hišo vdrli neznanci.
Oglej si celoten članek

V četrtek se je v Buenos Airesu kanadski pevec Michael Bublé poročil s svojo zaročenko, argentinsko igralko Luisano Lopilato.

Bublé in argentinska igralka sta si večno zvestobo obljubila na skromnem civilnem obredu v Buenos Airesu. Ko sta se mladoporočenca še zabavala, so nepridipravi vdrli v pevčevo hišo v Argentini. Onesposobili so alarmno napravo, ni pa še znano, kaj vse so ukradli. "To mi ne bo uničilo najlepšega dneva v mojem življenju," je povedala Luisana, potem ko je slišala za tatvino.

Michael in Luisana sta se zaročila novembra 2009. Pred dnevi se je govorilo tudi o tem, da si bosta privoščila še eno poroko, in sicer v Kanadi. "Eno veliko sva imela v Argentini za njeno družino in nekaj članov moje družine. Nato pa bova imela še eno, mesec kasneje v Vancouvru, ki pa ne bo poroka, ampak samo velika zabava," je pojasnil pevec.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.