Magazin > VIP
26 ogledov

Med poroko Bubléju vdrli na dom

Pevec in igralka sta se na poročni dan kljub vlomu zelo zabavala. (Foto: EPA) Žurnal24 main
Prejšnji teden se je pevec Michael Bublé poročil, med poročnim slavjem pa so mu v hišo vdrli neznanci.

V četrtek se je v Buenos Airesu kanadski pevec Michael Bublé poročil s svojo zaročenko, argentinsko igralko Luisano Lopilato.

Bublé in argentinska igralka sta si večno zvestobo obljubila na skromnem civilnem obredu v Buenos Airesu. Ko sta se mladoporočenca še zabavala, so nepridipravi vdrli v pevčevo hišo v Argentini. Onesposobili so alarmno napravo, ni pa še znano, kaj vse so ukradli. "To mi ne bo uničilo najlepšega dneva v mojem življenju," je povedala Luisana, potem ko je slišala za tatvino.

Michael in Luisana sta se zaročila novembra 2009. Pred dnevi se je govorilo tudi o tem, da si bosta privoščila še eno poroko, in sicer v Kanadi. "Eno veliko sva imela v Argentini za njeno družino in nekaj članov moje družine. Nato pa bova imela še eno, mesec kasneje v Vancouvru, ki pa ne bo poroka, ampak samo velika zabava," je pojasnil pevec.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.