Med seksom bodite glasni

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Čeprav se vam mogoče v prvem trenutku to ne zdi dobra ideja, pa lahko glasnejši seks doda malce prepotrebnih začimb med vaše rjuhe.
Oglej si celoten članek

Glasen odziv na neko početje v postelji je jasen signal partnerju, da je na pravi poti, kar si zagotovo želite. Ian Kerner, terapevt za področje spolnosti, dodaja, da se tako lahko bolj sprostite in uživate v tem, kar počnete. 

Govorjenje, vzdihovanje in kričanje med seksom lahko celo pomaga pri dihanju, ki pomembno vpliva tako na stopnjo vzburjenosti in sproščenosti. Pikantne besede in glasno stokanje lahko pomagajo vašemu partnerju pri doseganju orgazma. Študija, ki so jo objavili v Archives of Sexual Behaviour, je pokazala, da so ženske veliko bolj glasne med moškim orgazmom, kot pa svojim. 

Seveda pa je tu še nekaj. Bolj glasni kot boste, manjša je verjetnost, da bi vas kdo ujel med dejanjem, saj bodo zelo verjetno raje odvili stran, kot pa stopili skozi vrata. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.