Magazin > Odnosi in prosti čas
130 ogledov

Med seksom bodite glasni

seks Shutterstock
Čeprav se vam mogoče v prvem trenutku to ne zdi dobra ideja, pa lahko glasnejši seks doda malce prepotrebnih začimb med vaše rjuhe.

Glasen odziv na neko početje v postelji je jasen signal partnerju, da je na pravi poti, kar si zagotovo želite. Ian Kerner, terapevt za področje spolnosti, dodaja, da se tako lahko bolj sprostite in uživate v tem, kar počnete. 

Govorjenje, vzdihovanje in kričanje med seksom lahko celo pomaga pri dihanju, ki pomembno vpliva tako na stopnjo vzburjenosti in sproščenosti. Pikantne besede in glasno stokanje lahko pomagajo vašemu partnerju pri doseganju orgazma. Študija, ki so jo objavili v Archives of Sexual Behaviour, je pokazala, da so ženske veliko bolj glasne med moškim orgazmom, kot pa svojim. 

Seveda pa je tu še nekaj. Bolj glasni kot boste, manjša je verjetnost, da bi vas kdo ujel med dejanjem, saj bodo zelo verjetno raje odvili stran, kot pa stopili skozi vrata. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.