Mednarodni dan hudih

Foto: Žurnal24 Chuck Norris danes praznuje 70. rojstni dan.
Danes se tretje leto zapored obeležuje Mednarodni dan hudosti (angleško awesomeness). Praznujete ga lahko tako, da ste danes preprosto hudi.
Oglej si celoten članek

"Ljudje so hudi vsak dan, a se pogosto tega niti ne zavedajo. Njihova hudost mine neopažena. Naš cilj je, da to popravimo s posebnim dnem, na katerega hkrati izvajamo in praznujemo lastnost hudosti!" Tako so namen dneva hudosti pobudniki pojasnili na dayofawesomeness.com.

Pobudniki so poleti leta 2007 za ta dan razglasili 10. marec, rojstni dan Chucka Norrisa. Danes je igralec sicer dopolnil okroglih 70 let.

Pojem 'hud' (ang. awesome) so takrat povezovali s tem igralcem, zadnje čase pa je glavni zagovornik filozofije 'biti hud' prevzel lik v seriji Kako sem spoznal vajino mamo Barney Stinson. Vedno brezhibno hudega ženskarja v seriji igra Neil Patrick Harris, ki je v zasebnem življenju sicer homoseksualec.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.