Magazin > Bizarno
1 ogledov

Mednarodni dan hudih

Chuck Norris danes praznuje 70. rojstni dan. Žurnal24 main
Danes se tretje leto zapored obeležuje Mednarodni dan hudosti (angleško awesomeness). Praznujete ga lahko tako, da ste danes preprosto hudi.

"Ljudje so hudi vsak dan, a se pogosto tega niti ne zavedajo. Njihova hudost mine neopažena. Naš cilj je, da to popravimo s posebnim dnem, na katerega hkrati izvajamo in praznujemo lastnost hudosti!" Tako so namen dneva hudosti pobudniki pojasnili na dayofawesomeness.com.

Pobudniki so poleti leta 2007 za ta dan razglasili 10. marec, rojstni dan Chucka Norrisa. Danes je igralec sicer dopolnil okroglih 70 let.

Pojem 'hud' (ang. awesome) so takrat povezovali s tem igralcem, zadnje čase pa je glavni zagovornik filozofije 'biti hud' prevzel lik v seriji Kako sem spoznal vajino mamo Barney Stinson. Vedno brezhibno hudega ženskarja v seriji igra Neil Patrick Harris, ki je v zasebnem življenju sicer homoseksualec.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.