Megan Fox razglašena za najbolj vročo

Foto: Žurnal24 Igralka Megan Fox se je v enem letu tako "polepšala", da se je s 65. mesta na le
Igralka Megan Fox je po izboru moške revije FHM in njenega seznama stotih najbolj vročih žensk na svetu osvojila prvo mesto.
Oglej si celoten članek
Megan Fox je bila lani na seznamu iste revije uvrščena šele na 65. mesto, letos pa je presenetljivo zasedla prvo mesto in tako premagala na ducat znanih lepotic, kot so Jessica Alba, Angelina Jolie, Hayden Panettiere in še mnoge druge.

Tako je bila na letošnji lestvici Jessica Alba, ki je bila lani zmagovalka, uvršena na drugo mesto, čeprava je noseča. Tretje mesto je zasedla britanska glamurozna manekenka Keeley Hazell.

Rihanna in Longoria daleč od vrha
Druge znane osebnosti, kot je na primer Keira Knightly, so končale na desetem mestu, pevka z dežnikom Rihanna na 11. in razočarana gospodinja igralka Eva Longoria na 14.

Seznam najlepših lepotic so naredili že 14. leto zapored, zanj pa je glasovalo več kot devet milijonov bralcev te moške revije.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.