Magazin > VIP
15 ogledov

Megan Fox razglašena za najbolj vročo

Igralka Megan Fox se je v enem letu tako "polepšala", da se je s 65. mesta na le Žurnal24 main
Igralka Megan Fox je po izboru moške revije FHM in njenega seznama stotih najbolj vročih žensk na svetu osvojila prvo mesto.
Megan Fox je bila lani na seznamu iste revije uvrščena šele na 65. mesto, letos pa je presenetljivo zasedla prvo mesto in tako premagala na ducat znanih lepotic, kot so Jessica Alba, Angelina Jolie, Hayden Panettiere in še mnoge druge.

Tako je bila na letošnji lestvici Jessica Alba, ki je bila lani zmagovalka, uvršena na drugo mesto, čeprava je noseča. Tretje mesto je zasedla britanska glamurozna manekenka Keeley Hazell.

Rihanna in Longoria daleč od vrha
Druge znane osebnosti, kot je na primer Keira Knightly, so končale na desetem mestu, pevka z dežnikom Rihanna na 11. in razočarana gospodinja igralka Eva Longoria na 14.

Seznam najlepših lepotic so naredili že 14. leto zapored, zanj pa je glasovalo več kot devet milijonov bralcev te moške revije.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.