Megan in Brad sta najbolj poželjiva

Foto: Žurnal24 Največ Britancev si v postelji želi Megan Fox, njihove partnerice pa tega ne bi Foto: Žurnal24 Rihanna Foto: Žurnal24 Christina Aguilera Foto: EPA Nicole Scherzinger Foto: Žurnal24 Katy Perry Foto: Žurnal24 Cheryl Cole Foto: Žurnal24 Angelina Jolie Foto: Žurnal24 Jessica Alba Foto: Žurnal24 Beyoncé Knowles Foto: Žurnal24 Jennifer Aniston Foto: Žurnal24 Megan Fox Foto: Žurnal24 Ashton Kutcher Foto: Žurnal24 Hugh Jackman Foto: Žurnal24 George Clooney Foto: Žurnal24 Justin Timberlake Foto: Žurnal24 Robert Pattinson Foto: Žurnal24 Gerard Butler Foto: Žurnal24 Johnny Depp Foto: Žurnal24 David Beckham Foto: Žurnal24 Brad Pitt Foto: Žurnal24 Will Smith
Brad Pitt in Megan Fox sta pristala na vrhu lestvice zvezdnikov, s katerimi bi navadni smrtniki delili svojega partnerja, pa tega ne bi obravnavali kot prevaro.
Oglej si celoten članek

Rezultati britanske ankete so pokazali, da sta po izboru Britancev Megan Fox in Brad Pitt zvezdnika, ki sta najbolj vredna greha. Takoj za Bradom so se med najbolj poželjivimi moškimi zvezdniki znašli še Johnny Depp, Gerard Butler, David Beckham in Robert Pattinson.

 

V zavihku Galerija si oglejte celotno lestvico najbolj poželjivih zvezdnikov.

Med zvezdnicami pa se je tik pod vrhom znašla Jennifer Aniston, sledijo ji Angelina Jolie, Beyoncé Knowles in Jessica Alba.

"Sestavljanje takšne ankete je povsem v redu, dokler pri tem ni nihče prizadet. Vprašanje je, če bi anketirani pari resnično spali z zvezdnikom, o katerem sanjarijo, če bi se jim dejansko pojavila priložnost. Mislim, da bi to storil le redko kdo," je razložil Mark Pearson, direktor podjetja, ki je sestavilo omenjeno anketo, v kateri je bilo zajetih 1198 parov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.