Magazin > VIP
23 ogledov

Megan in Brad sta najbolj poželjiva

Največ Britancev si v postelji želi Megan Fox, njihove partnerice pa tega ne bi
1/21
Žurnal24 main
Brad Pitt in Megan Fox sta pristala na vrhu lestvice zvezdnikov, s katerimi bi navadni smrtniki delili svojega partnerja, pa tega ne bi obravnavali kot prevaro.

Rezultati britanske ankete so pokazali, da sta po izboru Britancev Megan Fox in Brad Pitt zvezdnika, ki sta najbolj vredna greha. Takoj za Bradom so se med najbolj poželjivimi moškimi zvezdniki znašli še Johnny Depp, Gerard Butler, David Beckham in Robert Pattinson.

 

V zavihku Galerija si oglejte celotno lestvico najbolj poželjivih zvezdnikov.

Med zvezdnicami pa se je tik pod vrhom znašla Jennifer Aniston, sledijo ji Angelina Jolie, Beyoncé Knowles in Jessica Alba.

"Sestavljanje takšne ankete je povsem v redu, dokler pri tem ni nihče prizadet. Vprašanje je, če bi anketirani pari resnično spali z zvezdnikom, o katerem sanjarijo, če bi se jim dejansko pojavila priložnost. Mislim, da bi to storil le redko kdo," je razložil Mark Pearson, direktor podjetja, ki je sestavilo omenjeno anketo, v kateri je bilo zajetih 1198 parov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.