Megan od jeze v zrak zalučala skodelico čaja, kriv je bil Harry

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Ta knjiga je Megan trn v peti ...
Oglej si celoten članek

Pred nekaj dnevi je izšla knjiga 'Revenge: Meghan, Harry and the War between the Windsors' avtorja Toma Bowerja, ki dviga veliko prahu, Meghan Markle pa verjetno dviga krvni tlak. Avtor, ki trdi, da je govoril z 80 viri, je namreč ne prikazuje v lepi luči, ampak kot narcisoidno princeso.

Meghan naj bi se po njegovih besedah do svojih zaposlenih in tudi do diplomatov obnašala skrajno neprimerno. Kot primer je navedel obisk Avstraliji. Zakonca Sussex sta na turneji blestela in si pridobila še več simpatij javnosti. Meghan pa naj bi bila prijazna le pred kamerami. "Megan naj bi bila groba do svojih štirih zaposlenih in celo do lokalnih britanskih diplomatov. Poročilo pravi, da naj bi Megan v zrak zalučala skodelico čaja. Njeno jezo delno verjetno podžgal Harry. Vsak večer je brskal po družabnih omrežjih in iskal zajedljive komentarje na internetu. Vsako jutro sta z Meghan prižgala telefone, da sta brskala po internetu," piše Bower, ki je raziskal tudi spor med Kate in Megan. Več o tem TUKAJ.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 16:46 27. Julij 2022.

    Najboljša ponudba ... Google je za vsa spletna dela od doma plačal 638 do 957 dolarjev na dan. Moja mlajša …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.