Magazin > VIP
17365 ogledov

Megan od jeze v zrak zalučala skodelico čaja, kriv je bil Harry

meghan markle, princ harry Profimedia
Ta knjiga je Megan trn v peti ...

Pred nekaj dnevi je izšla knjiga 'Revenge: Meghan, Harry and the War between the Windsors' avtorja Toma Bowerja, ki dviga veliko prahu, Meghan Markle pa verjetno dviga krvni tlak. Avtor, ki trdi, da je govoril z 80 viri, je namreč ne prikazuje v lepi luči, ampak kot narcisoidno princeso.

Meghan naj bi se po njegovih besedah do svojih zaposlenih in tudi do diplomatov obnašala skrajno neprimerno. Kot primer je navedel obisk Avstraliji. Zakonca Sussex sta na turneji blestela in si pridobila še več simpatij javnosti. Meghan pa naj bi bila prijazna le pred kamerami. "Megan naj bi bila groba do svojih štirih zaposlenih in celo do lokalnih britanskih diplomatov. Poročilo pravi, da naj bi Megan v zrak zalučala skodelico čaja. Njeno jezo delno verjetno podžgal Harry. Vsak večer je brskal po družabnih omrežjih in iskal zajedljive komentarje na internetu. Vsako jutro sta z Meghan prižgala telefone, da sta brskala po internetu," piše Bower, ki je raziskal tudi spor med Kate in Megan. Več o tem TUKAJ.

Komentarjev 1
  • Avatar GraceDibbs
    GraceDibbs 16:46 27.julij 2022.

    Najboljša ponudba ... Google je za vsa spletna dela od doma plačal 638 do 957 dolarjev na dan. Moja mlajša sestra je bila dva meseca brez dela, prejšnji mesec je bil njen ček 28537 dolarjev, tako da je delal doma ...prikaži več 3 ure dela na dan in zaslužil sčasoma lahko še večja ... Tako sem začel ................ >>>>>>>>>>>>>>> www.ordcash.com