Meghan in Harryja losangeleška elita nikoli ne bo sprejela, to je razlog

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Poznavalka o tem, kako je par zapravil zlato priložnost.
Oglej si celoten članek

Zakonca Sussex sta se odločila za življenje daleč stran od Velike Britanije in kraljevih odgovornosti. Njuni načrti so veliki in prve večmilijonske pogodbe sta tudi že podpisala. Harry si je celo našel službo v podjetju iz San Francisca. Več o tem TUKAJ.

Denarja ambicioznemu paru zagotovo ne bo zmanjkalo, nikoli pa ne bosta del losangeleške elite, pravi poznavalka Barbara Ellen. To sta si zapravila z intervjujem za CBS, v katerem sta očrnila svojo družino in javno debatirala o zasebnih zadevah. V krogih, v katerih bi se par rad gibal in kamor spadajo tudi zakonca Clooney, družina Obama in zakonca Gates, pa je diskretnost zelo cenjena. Spoštovani pari z javnostjo delijo le redke informacije iz svoje zasebnosti, pravi Ellen. "Naj se takole izrazim: Se je Michelle Obama usedla na kavč in blatila svakinjo?" pravi poznavalka razmer.

Kraljičin odziv na intervju je bil jasen – o perečih temah se moramo pogovoriti za družinsko mizo. A Sussexa sta ji le nekaj dni po intervjuju zadala še eno zaušnico, ko sta voditeljici Gayle King povedala, da je Harry govoril z očetom in bratom in da so bili pogovori neproduktivni. Tudi s tem sta se še bolj oddaljila od svojega cilja, da se spet zbližata s Harryjevo družino, in tudi od želje, da bi spadala med losangeleško elito.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 09:47 27. Marec 2021.

    Verjetno ni potrebno biti poznavalec za . . ., da bi opazil sprevrženost te pokvarjene babe, ki v drek vleče …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.