Magazin > VIP
7397 ogledov

Meghan in Harryja losangeleška elita nikoli ne bo sprejela, to je razlog

meghan markle, princ harry Profimedia
Poznavalka o tem, kako je par zapravil zlato priložnost.

Zakonca Sussex sta se odločila za življenje daleč stran od Velike Britanije in kraljevih odgovornosti. Njuni načrti so veliki in prve večmilijonske pogodbe sta tudi že podpisala. Harry si je celo našel službo v podjetju iz San Francisca. Več o tem TUKAJ.

Denarja ambicioznemu paru zagotovo ne bo zmanjkalo, nikoli pa ne bosta del losangeleške elite, pravi poznavalka Barbara Ellen. To sta si zapravila z intervjujem za CBS, v katerem sta očrnila svojo družino in javno debatirala o zasebnih zadevah. V krogih, v katerih bi se par rad gibal in kamor spadajo tudi zakonca Clooney, družina Obama in zakonca Gates, pa je diskretnost zelo cenjena. Spoštovani pari z javnostjo delijo le redke informacije iz svoje zasebnosti, pravi Ellen. "Naj se takole izrazim: Se je Michelle Obama usedla na kavč in blatila svakinjo?" pravi poznavalka razmer.

Kraljičin odziv na intervju je bil jasen – o perečih temah se moramo pogovoriti za družinsko mizo. A Sussexa sta ji le nekaj dni po intervjuju zadala še eno zaušnico, ko sta voditeljici Gayle King povedala, da je Harry govoril z očetom in bratom in da so bili pogovori neproduktivni. Tudi s tem sta se še bolj oddaljila od svojega cilja, da se spet zbližata s Harryjevo družino, in tudi od želje, da bi spadala med losangeleško elito.

Komentarjev 1
  • tlacan 09:47 27.marec 2021.

    Verjetno ni potrebno biti poznavalec za . . ., da bi opazil sprevrženost te pokvarjene babe, ki v drek vleče vsakega okoli sebe za malo pozornosti in s tem tudi možnost zaslužka. Govori, da si želi mir pred novinarji in ...prikaži več gre na TV delat žehto. Ni bil problem zanimanje novinarjev ampak koliko je imela od tega. Verjetno bi jo vsi imeli rajši, če bi šla delat v "industrijo za odrasle". Tam bi s svojim imenom dobro zaslužila in še nobenemu ne bi škodovala.