Meghan Markle bo težko pokrpala odnos s to znano igralko

Foto: Profimedia
Njuno prijateljstvo je v krizi.
Oglej si celoten članek

Meghan Markle in igralka Priyanka Chopra sta bili nekoč tesni prijateljici. Vojvodinja je temnolaso lepotico povabila celo na svojo poroko maja lani, ki se jo je Priyanka tudi udeležila.

Meghan pa je njeno povabilo na poroko – igralka se je decembra poročila s pevcem Nickom Jonasom – odklonila. "Priyanka je bila skrušena,“ poroča Page Six. To je tudi razlog, da se Chopra ni udeležila Meghanine zabave pred rojstvom otroka, ki sta ji jo pomagali organizirati Amal Clooney in Serena Williams.

Priyanka se zabave menda ni mogla udeležiti zaradi nujnih sestankov, a vir je omenjenemu mediju povedal, da je to le izgovor. "Njunega prijateljstva je konec, če se Meghan ne bo opravičila. Priyanka je velika zvezda, ki ima na družbenih omrežjih ogromno sledilcev. Verjetno je bolj slavna od Meghan. Meni, da ji Meghan ni izkazala spoštovanja,“ trdi vir.

Priyanka se na članek ni želela odzvati, se je pa oglasil vir, ki pravi, da sta lepotici še vedno prijateljici.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.