Meghan Markle na uradnem dogodku ni mogla zadržati smeha

Foto: Profimedia
Na prvem uradnem dogodku že majhen kiks. Zelo simpatično.
Oglej si celoten članek

Vovodinja in vojvoda Sussexa, Meghan in Harry, sta se že lotila kraljevih dolžnosti in se udeležila prvega uradnega dogodka po poroki. Harry je imel tokrat govor, in sicer o svojem očetu Charlesu in njegovih dobrodelnih projektih. Medtem ko mu je pel hvalospev, pa mu je ponagajala čebela. Njeno brenčanje okoli njegovega ušesa ga je tako vrglo iz tira, da se je moral med govorom ustaviti, nato pa se je še zmotil. Njegovi novopečeni ženi in tudi Charlesovi ženi Camilli se je to zdelo izjemno smešno in za trenutek sta pozabili na kraljevsko držo ter se začeli hihitati.

Foto: Profimedia meghan markle

Harryjev govor je bil sicer prelep. "Tvoja nesebična želja po spremembi, ki bi izboljšala življenja tistih, ki so se znašli na napačni poti, ali s katero bi rešili del naše dediščine ali posebno vrsto, ki ji grozi izumrtje, naju z Williamom vsak dan navdihuje," je med drugim povedal Harry.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.