Meghan Markle: Najprej jo je zmerjala, zdaj se ji opravičuje

Foto: Profimedia
Prišla v London in dala nov intervju.
Oglej si celoten članek

Samantha Markle, polsestra Meghan Markle, je pripotovala v London, da bi se srečala s slavno sorodnico in se ji opravičila. Njen načrt ni uspel, zato se je Samantha spet usedla pred novinarje in dala intervju. Sestrinih izjav za sedmo silo Meghan v preteklosti ni bila vesela, saj je morala poslušati žaljivke, tokrat pa je Samantha za vojvodinjo našla lepše besede.

V pogovorni oddaji z Jeremyjem Vinom je povedala, da so stvari ušle izpod nadzora, kar ni bil njen namen. Razložila je, da so bili nekateri člani Meghanine družine zelo razočarani, ker jih lepotica ni povabila na poroko. Samantha je prepričana, da bi se vsi popolnoma drugače obnašali, če bi jim Meghan poslala vabilo. Svoji jezi so tako dali duška v intervjujih in četudi so na račun temnolase vojvodinje povedali marsikatero pikro, to po besedah 53-letne Marklove ne pomeni, da nekdanje igralke nimajo več radi.

"Opravičujem se. Želela bi si, da bi bile stvari drugačne,“ je še povedala Samantha in dodala, da se je nad Meghan po Twitterju spravila zgolj zato, ker je ignorirala očeta Thomasa, kar jo je zelo prizadelo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.