Meghan Markle po vseh teh šokih končno spregovorila

Foto: Profimedia
Meghan Markle, ki se bo v soboto poročila s princem Harryjem, je bila vseskozi tiho, sedaj pa je le podala izjavo.
Oglej si celoten članek

Thomas Markle je po tem, ko se je razvedelo, da je posnel in prodal lažne paparaco fotografije, sklenil, da ga ne bo na hčerino poroko. Po pogovoru z Meghan si je premislil, a je žal udarila kruta usoda. Včeraj je moral na operacijo na srcu, zato je svoj prihod spet odpovedal.

"Mojega očeta na žalost ne bo na najino poroko. Vedno sem ga imela rada in upam, da bo dobil mir, ki ga potrebuje, da se bo lahko osredotočil na svoje zdravje,“ je v sporočilu za javnost zapisala Meghan in se zahvalila za izkazano podporo. "Vedite, kako zelo se s Harryjem veseliva, da bova z vami delila ta poseben dan," je še dodala.

Magazin Meghan Markle: Ta trojica ji očitno želi uničiti poročni dan

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.