Magazin > VIP
18304 ogledov

Meghan Markle: Ta trojica ji očitno želi uničiti poročni dan

Tracy Dooley
Teh "turistov“ Meghan Markle ni vesela.

Družinskih članov si ne moreš izbrati … Misel, s katero se verjetno tolaži tudi Meghan Markle, ki je v zadnjih mesecih na lastni koži izkusila, kako zlobni so lahko sorodniki. Najprej jo je napadla polsestra, nato se je oglasil njen polbrat, ki je v javnem pismu blatil zvezdnico in Harryju svetoval, naj odpove poroko. To pismo naj bi zvezdničinega očeta tako prizadelo, da je doživel srčni napad. Ker še ni povsem zdrav, moral je celo pod nož, je odpovedal prihod na poroko. Še prej pa se je moral zagovarjati zaradi lažnih paparaco fotografij. Več o tem TUKAJ.
 


Meghan polbrata in polsestre seveda ni povabila na poroko, prav tako  vabil ni dobila niti njena svakinja Tracy Dooley, kar pa je ni odvrnilo od tega, da je s 13 kovčki pripotovala v London. S seboj je vzela svoja sinova Tylerja in Thomasa in Tylerjevo dekle.
O Tylerju se je sicer zadnje dni pisalo, saj goji marihuano. Reklame je bil Tyler zelo vesel, saj je z veseljem govoril z mediji, malo manj pa se je smejalo igralki in kraljici Elizabeti II.

Govori se, da bo trojica skupaj z Meghanino osovraženo polsestro Samantho gostovala v neki pogovorni oddaji, v kateri bodo v živo komentirali poroko.

meghan markle Magazin Nov šok za Meghan Markle

 

Komentarjev 2
  • Avatar mike1968
    mike1968 07:53 17.maj 2018.

    Harry, kdaj boš prišel k pameti? Samo še malo več kot 48 ur imaš. Še enkrat premisli!