Magazin > VIP
3720 ogledov

Pred poroko Harryja in Meghan se spet zapleta

meghan markle, princ harry
Zaročenca najbrž nista pričakovala, da bodo dnevi pred poroko tako stresni.

Pred poroko princa Harryja in Meghan Markle se spet zapleta. Začelo se je s "paparaco" fotografijami nevestinega očeta, nadaljevalo z obvestilom, da Thomasa Markla na poroko ne bo, ker naj bi pred kratkim doživel srčni napad. A si je očitno spet premislil. 

Markle je odpovedal udeležbo na poroki, potem ko se je razvedelo, da se je s fotografom dogovoril za prodajo fotografij. Dejal je, da ni želel škoditi ne hčerki ne britanskemu dvoru. Dvor se je na njegovo odločitev odzval. V izjavi so zapisali, da gre za osebne stvari in da par prosi za zasebnost.  

meghan markle, princ harry Magazin Meghan in Harry: Njuna poroka bo verjetno "padla v vodo"

Portal TMZ zdaj poroča, da si je Markle premislil in da se želi udeležiti poroke, pod pogojem, da se njegovo zdravstveno stanje izboljša. Thomas Markle naj bi bil spet v bolnišnici zaradi bolečin v prsih. V Veliko Britanijo naj bi odletel, če mu bodo zdravniki dovolili. 

Meghan naj bi ga v ponedeljek klicala. Ker se ni mogel oglasiti, mu je kasneje poslala sporočilo, v katerem ga je povprašala po zdravju. Hči naj ne bi bila jezna zaradi njegovega dogovora s paparaci. 

Thomas je že poskusil prepričati zdravnike, da ga v sredo izpustijo iz bolnišnice, a ne ve, ali bo do tega prišlo. "Seveda bi jo rad peljal pred oltar. To je zgodovinski dogodek. Rad bi bil del zgodovine," je dejal Markle. 

meghan markle, princ harry Pismo Magazin Brat Meghan Markle: "Ni še prepozno!"
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice