Magazin > VIP
22492 ogledov

Nov šok za Meghan Markle

meghan markle
Novo razburjenje tik pred poroko.

Meghan Markle naj bi očetova odločitev, da je ne popelje pred oltar, ker je ne želi še dodatno osramotiti, zelo razburila. Thomas Markle se je namreč ta teden znašel v nezavidljivem položaju, ko se je razvedelo, da je posnel lažne paparaco fotografije in jih prodal. Pravi, da tega ni storil zaradi denarja. Več o njegovih motivih za to dejanje si lahko preberete TUKAJ

Po pisanju Daily Maila je Meghan svojega očeta rotila, naj si premisli. "Očeta si želi na poroki. S Harryjem ljudi že več tednov prosita, naj očeta, ki sta mu ponudila podporo in pomoč, pustijo pri miru. Thomas Markle je pod pritiskom. Skrb zanj je velika," je povedal vir in dodal, da je Markle ponosen moški, ki si ne želi pomoči, čeprav je težko. "Vsi bi se morali za hip ustaviti in pomisliti, kaj prestajajo, še zlasti Markle. Situacija je skrb vzbujajoča in strašna. Par mu poskuša pomagati," je še izjavil vir.

Thomas si je po pogovoru s hčerko premislil in se že veselil odhoda v Veliko Britanijo, a so mu načrte prekrižale težave s srcem. Moral se je namreč vrniti v bolnišnico, kjer naj bi ga danes zaradi bolečin v prsih operirali. Poroke se tako ne bo mogel udeležiti, za kar krivi svojega sina, ki je objavil odprto pismo, v katerem je Harryja posvaril pred Meghan.

Harry naj bi se za težave čutil krivega, saj je prepričan, da je to cena, ki jo mora oseba, ki želi biti z njim, plačati. "Meghan želi zaščititi, zato tega ne bo mogel tako hitro prebaviti," pravi prijatelj para. 

 


 

Komentarjev 2