Meghan Markle: Preden je ujela Harryja, je lovila tega lepotca

Foto: Profimedia
Dopisovanje je prekinil on.
Oglej si celoten članek

Meghan Markle si je nekaj mesecev pred romanco s princem Harryjem dopisovala z britanskim zmagovalcem X Factorja, Mattom Cardlom. Meghan naj bi mu pihala na dušo in mu zatrjevala, da je velika oboževalka njegovega dela ter mu predlagala snidenje.

Igralka je leta 2015 nekaj časa živela v Veliki Britaniji in si želela Mattove družbe. V tistem času pa naj bi oko nanjo vrgel Ashley Cole in poskušal osvojiti njeno srce, piše The Sun. "Matt ji je začel slediti na družbenih omrežjih, ker se mu je zdela lepa. Presenečen je bil, ko mu je takoj začela slediti nazaj in mu pošiljati sporočila. Ni mogel verjeti, da je hollywoodska zvezda vedela, kdo je. Zelo je bil počaščen. Nekaj časa sta klepetala, preden je predlagala, da se dobita,“ je povedal vir. Matt je nato spoznal svoje dekle in si nehal dopisovati z bodočo vojvodinjo. Pevec je še vedno v zvezi z Amber Hernaman, za katero pravi, da mu pomaga pri boju z odvisnostjo. Matt je bil namreč odvisen od drog in alkohola.

Kakor koli že, vse je za nekaj dobro … Če se ne bi tako izteklo, Meghan verjetno ne bi spoznala princa svojih sanj.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.