Meghan Markle: Ta fotografija je povzročila razburjenje

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Dekoracija, ki razburja. Kaj je v ozadju?
Oglej si celoten članek

Princ Harry in njegova Meghan sta se pred približno petimi meseci umaknila od kraljeve družine. Nekateri pravijo, da Harry ta korak obžaluje, saj se v ZDA menda ne znajde najbolje, drugi pa so prepričani, da par še nikoli ni bil tako srečen kot v Kaliforniji, kjer sta si pred kratkim za skoraj 14 milijonov dolarjev kupila prekrasno vilo.

Od tam sta se Harry in Meghan preko video konferenc že večkrat oglasila svetu, nazadnje pred nekaj dnevi, ko se je vojvodinja pogovarjala z aktivistkami dobrodelne organizacije Smart Works, ki na različne načine pomaga brezposelnim ženskam najti delo. 
A bolj kot o organizaciji se je po tej video konferenci govorilo o sliki, ki stoji za Meghan nad kaminom.

Gre za odo Kaliforniji. Na plakatu se tudi jasno vidi ime himne te zvezne države, I love you California. Kot poroča Gala, so v plakatu nekateri videli provokacijo, brco proti Veliki Britaniji, iz katere je Američanka zaradi napadov tabloidov in občutka nesprejetosti s soprogom zbežala.

Na zamudi 4. dela šova JOONGLAA STAR.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 00:48 16. September 2020.

    Dobrodošli v najboljšem erotičnem klubu --- www.Sextis.fun

  • 14:24 15. September 2020.

    Ne razumem, zakaj nekateri mislijo, da je vsaka stvar nekje z razlogom? Kaj pa, če ji je bila slika pač …

  • 11:55 15. September 2020.

    Kuj na začetku sem rekel, da bodo s toto črno putano, še sami problemi..

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.