Magazin > VIP
26548 ogledov

Meghan Markle: Ta fotografija je povzročila razburjenje

meghan markle Profimedia
Dekoracija, ki razburja. Kaj je v ozadju?

Princ Harry in njegova Meghan sta se pred približno petimi meseci umaknila od kraljeve družine. Nekateri pravijo, da Harry ta korak obžaluje, saj se v ZDA menda ne znajde najbolje, drugi pa so prepričani, da par še nikoli ni bil tako srečen kot v Kaliforniji, kjer sta si pred kratkim za skoraj 14 milijonov dolarjev kupila prekrasno vilo.

Od tam sta se Harry in Meghan preko video konferenc že večkrat oglasila svetu, nazadnje pred nekaj dnevi, ko se je vojvodinja pogovarjala z aktivistkami dobrodelne organizacije Smart Works, ki na različne načine pomaga brezposelnim ženskam najti delo. 
A bolj kot o organizaciji se je po tej video konferenci govorilo o sliki, ki stoji za Meghan nad kaminom.

Gre za odo Kaliforniji. Na plakatu se tudi jasno vidi ime himne te zvezne države, I love you California. Kot poroča Gala, so v plakatu nekateri videli provokacijo, brco proti Veliki Britaniji, iz katere je Američanka zaradi napadov tabloidov in občutka nesprejetosti s soprogom zbežala.

Na zamudi 4. dela šova JOONGLAA STAR.

Komentarjev 5
  • Avatar Korriolla
    Korriolla 00:48 16.september 2020.

    Dobrodošli v najboljšem erotičnem klubu --- www.Sextis.fun

  • Snežinko 14:24 15.september 2020.

    Ne razumem, zakaj nekateri mislijo, da je vsaka stvar nekje z razlogom? Kaj pa, če ji je bila slika pač všeč, tako, umetniško in nič druače? Teoretiki zarot pač nikoli ne spijo... Kot da bi rekel, da če kupiš golfa ...prikaži več s tem avtomatsko podpiraš hitlerja...

  • kapibara1 11:55 15.september 2020.

    Kuj na začetku sem rekel, da bodo s toto črno putano, še sami problemi..