Magazin > VIP
19532 ogledov

Wow! Toliko je vredna fotografija Meghan v bikiniju!

meghan markle Profimedia
V Montecito bo zagotovo še več paparacev.

Kot smo poročali, sta si zakonca Sussex nov dom našla v bližini Santa Barbare, v kraju Montecito, kjer prebiva veliko znanih obrazov, med drugim tudi Oprah Winfrey in Ellen DeGeneres.

Tamkajšnji prebivalci so kljub zvezdniškim sosedom vse do prihoda kraljevega para živeli v miru, sedaj pa je motena tudi njihova zasebnost, saj v Montecitu naenkrat mrgoli paparacev in tudi turistov, ki lokalce nadlegujejo z vprašanji o Meghan in Harryju. Bojijo se, da bo po tem, ko bo vlada zrahljala ukrepe, izbruhnil pekel. Harryja n Meghan še ni bilo na spregled, ko pa se bo stanje zaradi koronavirusa pomirilo, bosta zagotovo večkrat zapustila svojo ogromno vilo. To bo pomenilo tudi več nadležnih fotografov.

Ti so na prav posebni misiji. Fotografija vojvodinje v bikiniju naj bi bila po pisanju Daily Stara vredna več kot 210 tisoč evrov! "Plaža je v bližini. Na njej je nekaj zasebnih kotičkov. Upamo, da ju bomo tam ujeli,“ je povedal paparac Mark Karloff iz Los Angelesa in dodal, da bi več fotografij in video družinice na plaži paparacu z lahkoto prinesel četrt milijona dolarjev.

Kandidati začeli z nizkimi udarci. Ne zamudi 3. dela šova JOONGLA STAR.

 

Komentarjev 2
  • Avatar Snelmenella
    Snelmenella 00:48 11.september 2020.

    Dobrodošli v najboljšem erotičnem klubu >>> www.Sextis.fun

  • payapov896 21:58 10.september 2020.

    Vsako uro plačam več kot 90 dolarjev na daljavo z dvema otrokoma doma.Nikoli nisem mislil,da bi to imel možnost,vendar moj najbližji spremljevalec s tem pridobi več kot 18 tisoč mesecev na mesec in me je prepričala, da poskusim. netprofit10.com