Magazin > VIP
3901 ogledov

Ogorčeni nad obnašanjem zakoncev Sussex

meghan markle, princ harry Profimedia
Je kriv Netflix?

Princ Harry je bil kot ustanovitelj s srcem in dušo predan mednarodnim športnim igram za vojne veterane, Invictus Games. Če gre verjeti Sunday Times, je poudarek na „bil“.

Kot se je sedaj razvedelo, sta z Meghan odpovedala dobrodelni dogodek, ki je bil načrtovan za junija prihodnje leto in na katerem bi se zbiral denar za ta športni dogodek.

Odpoved velikega koncerta je prišla po razglasitvi novice, da sta zakonca Sussex z Netflixom podpisala večletno pogodbo. Zanj bosta ustvarjala dokumentarne filme in serije, celovečerne filme, oddaje in otroški program.

Dobrodelni koncert, na katerem so pričakovali nastop velikih imen šovbiznisa, med drugim tudi Eda Sheerana in Beyonce, naj bi odpovedala zaradi Netflixa. Koncert bi namreč prenašal Amazon, Netflixov konkurent, piše Sunday Times.

"Grdo obnašanje, vsi pri Invictusu so razočarani. Harry je lani potrdil in vse se je do nedavnega odvijalo po načrtih. Gre za pomemben dogodek, saj zmanjkuje denarja in sedaj so jih pustili ne cedilu. Harry se mora potruditi in najti drug način, na katerega bo zanje zbral denar,“ je povedal vir.

Predstavnik omenjenih športnih iger pa je dejal, da so koncert zaradi koronavirusa prestavili, saj ne bi prodali dovolj vstopnic. "Ta odločitev je bila sprejeta še pred pogodbo z Netflixom. Vojvoda je igram še vedno predan,“ je še dodal.

Ne zamudi 3. dela šova JOONGLAA STAR!

Komentarjev 1
  • Ender3 18:01 08.september 2020.

    Huda novica, le koga to zanima...!!!