Magazin > VIP
11452 ogledov

Harry in Meghan: Besni sosedi se bojijo, da bi izbruhnil pekel

meghan markle, princ harry Profimedia
V Montecitu novih prišlekov niso veseli.

Zakonca Sussex, Meghan in Harry, sta pred kratkim v kraju Montecito v bližini Santa Barbare kupila vilo, ki ima devet spalnic in 14 kopalnic. 

Montecito, ki ima 9000 prebivalcev, velja za majhno meko slavnih in bogatih. Tukaj med drugim živijo Ellen DeGeneres, Oprah Winfrey, družina Kardashian in Rob Lowe. Do sedaj so tukaj živeli v miru, daleč stran od paparacev, a s prihodom kraljevega para se je situacija spremenila. 

Kraj večkrat na dan preletavajo helikopterji, ulice pa so vse bolj polne fotografov, ki upajo, da bodo naredili fotografijo malega Archieja, in turistov, ki krajane nadlegujejo z vprašanji o Meghan in Harryju. Tamkajšnji prebivalci naj bi bili po pisanju TMZ jezni, saj gre tudi za vdor v njihovo zasebnost. 

Bojijo se, da bo situacija kmalu še bolj pereča. Ko bo vlada začela rahljati ukrepe, sprejete zaradi koronavirusa, bosta Harry in Meghan več v javnosti, kar pomeni, da bodo paparaci dobili želeno fotografijo. To bo po njihovem mnenju odprlo vrata v pekel in privabilo še več radovednežev. Doslej para v Montecitu sicer še ni bilo na spregled.
 

Ne zamudi 2. dela šova JOONGLAA STAR.

Komentarjev 2
  • Ender3 12:27 02.september 2020.

    Besni so tudi bralci, ki morajo te rumene trače gledat in prebirat. Uredništvo pa to dovoljuje,!

  • Waltter 11:00 02.september 2020.

    Samo da je stran malo bolj polna zato je napisan ta clanek. V tem predelu kjer sta tale dva kupila hiso ze zivijo osebe ki so navajene medijske pozornosti. Edino kar bi jih mogoce motilo da je bosta ta dva ...prikaži več imela vec kakor oni. Vdor v njihovo zasebnost? Pa ja seveda to bo, tele vile so ze kar laepo ograjene, glede preletavanja helikopterjev pa lahko hitro prebivalci dosezejo prepoved tako da ne nakladajte..

Sorodne novice