Magazin > VIP
7140 ogledov

Meghan in Harry sta se zahvalila oboževalki, ki naj bi žalila Kate

meghan markle, princ harry Profimedia
Dani Trin se je pohvalila, da je prejela klic od Meghan Markle.

Odnos med princema Williamom in Harryjem se je skrhal že pred Harryjevo zaroko z Meghan Markle, saj je bil Will mnenja, da je njegovega brata zaslepila strast. Svetoval mu je, naj s poroko ne hiti, kar mu je Harry menda zameril. Nato je tik pred poroko počilo še med Meghan in Kate, in sicer zaradi oblek poročnih družic …

Celo Harry je priznal, da sta z Willom na različnih poteh in to se v kratkem, kot kaže, tudi ne bo spremenilo.

Na različnih bregovih pa nista le princa, ampak tudi uporabniki Twitterja. Eni podpirajo Kate in Willa, drugi Meghan in Harryja. Slednji se imenujejo #Sussexsquad. Debate in komentarji uporabnikov tega družbenega omrežja so včasih celo žaljivi.

Članica Harryjevega tabora, Dani Trin, se je pred kratkim pohvalila, da je od Meghan prejela klic. Vojvodinja se ji je zahvalila za denar, ki ga je #Sussexsquad zbral v čast njenemu sinu Archieju. Gre za 45 tisoč funtov, ki so jih podarili dobrodelnim organizacijam, ki jih podpirata zakonca Sussex. 

Mediji so se o tem klicu razpisali in razkrili, da naj bi Trin na Twitterju žalila Kate. Vojvodinjo je označila za grdo. Trin je obtožbe zavrnila in razložila, da so pod imenom 'Henryscousin' čivkali tudi drugi člani omenjene skupine oboževalcev. Profil Henryscousin so medtem zaprli. "Henryscousin je bil forum. Nisem imela vpliva na to, kaj drugi pišejo,“ pravi Trin.

Kot poroča Mirror, Harry in Meghan o zlobnih tvitih na račun ostalih članov kraljeve družine, po vsej verjetnosti nista vedela nič. 

Največji slovenski Youtube šov Joongla star je pred vrati! Ne zamudi ga!

joonglaa | Avtor:

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.