Magazin > VIP
1023 ogledov

Meghanina nekdanja prijateljica spet objavlja njene posnetke

meghan markle, jessica mulroney Profimedia
Komentirala je tudi govorice, da sta sprti.

Stilistka Jessica Mulroney se je po nekajtedenski tišini spet oglasila na družbenih omrežjih.

Po škandalu, ki je izbruhnil zaradi njenega odgovora temnopolti blogerki Sashi Exeter, več o tem najdete TUKAJ, se je Jessica umaknila iz javnosti.

Očitali so ji, da je rasistka, zaradi tega je izgubila stranke in tudi svojo televizijsko oddajo. Od nje naj bi se umaknila celo ena od njenih dobrih prijateljic, Meghan Markle, ki ji ni stopila v bran, ampak je ostala tiho.

Jessica je sedaj na Instagramu objavila posnetek z Meghanine poroke, na kateri za vojvodinjo stoji eden od njenih sinov, ki je nosil vlečko. "Vidim to in čisto srečo,“ je zapisala ob fotografiji. Kratek čas pozneje je Kanadčanka zaprla svoj profil.

jessica mulroney | Avtor: Instagram Instagram

V začetku meseca je Jessica odgovorila na komentar na svojem profilu, v katerem je nekdo namignil na njen domnevni spor z Meghan. "Dovolj teh tabloidnih lažni veshti,“ je zapisala.

Njen mož Ben Mulroney pa se je že pred časom oglasil na to temo. Ko se je pojavil članek, da njegova žena vojvodinjo ves čas neuspešno kliče in da namerava napisati knjigo o Marklovi, je pisanje označil za laž.

Na zamudi 2. dela šova JOONGLAA STAR.

Komentarjev 1
  • Ender3 13:58 29.avgust 2020.

    Ubogi ste s tem nepomembnim poročanjem !!

Sorodne novice